dinsdag 29 januari 2008

In den beginne.....

Sinds een maand of 2 weten we de datum n.l. 3 juli a.s. om 2 uur in de middag is het zover, ons vertrek naar Bali Indonesie.

Onze dochter, Elise, hebben we inmiddels al officieel aangemeld bij de BIS (Bali International School) in Sanur.
Sinds zij vorig jaar de school gezien heeft is ze enthousiast geworden. Vooral na het zien van dat enorme podium in de aula waar zij zichzelf al helemaal op ziet optreden achter de drums. Met haar drumlessen kan ze daar dus gewoon doorgaan en ook het vak frans kan ze als optie kiezen, een taal die haar erg aanspreekt.

Onze zoon, Robrecht, is op dit moment in contact met de contactpersoon in Nederland voor de Edith Cowan University in Perth Australia.
Hij wil daar graag de richting "creative & performing arts" gaan studeren en moet daarvoor dan ook aan behoorlijke aanmeldings eisen voldoen. Namelijk; een eigen gemaakte dvd opsturen (dit geldt voor alle buitenlandse studenten daar) met daarop in het engels

- een zelf voorgedragen episode uit Shakespeare
- een zelf voor gedragen stuk uit een ander toneelstuk
- een verklaring van hemzelf waarom hij juist op die universiteit die richting wil gaan doen.

Daarnaast moet hij nog als buitenlands student een engels examen afleggen.

Allemaal niet niks dus, maar heel goed te doen voor hem. Het studiejaar begint daar in februari 2009 en als hij dit allemaal vóór september dit jaar instuurt dan gaat het allemaal goed komen, als..................................hij wordt aangenomen.
Mocht dat niet het geval zijn zou hij graag psychology/filosofy gaan doen. Altijd goed om een backup plan te hebben dacht ik zo.

Nou, tot zover een update wat de kinderen betreft. Peter en ik zijn op dit moment erg druk met overleven want het lijkt wel of we sinds de jaarwisseling nergens meer tijd voor hebben.
Hij vertrekt binnenkort naar ginder voor 3 weken, samen met vader en schoonvader, om alvast zoveel mogelijk te regelen ter plekke, o.a. onderdak. Niet echt onbelangrijk he?

Nu, tot zover dan. Mijn hoofd zit zo overvol met tekst dat ik het onmogelijk in eens kan opschrijven.
Laat ik het maar in fases doen.

Geen opmerkingen: