zaterdag 12 februari 2011

Het is weer rustig in huis.


 Sinds de vorige keer: om te beginnen is Django gelukkig weer terug. Het stuk plastic is vanzelf doorgewandeld naar zijn endeldarm, maar Django wilde vervolgens niet poepen. Hij is nogal precies in die dingen, met wildvreemden aan de lijn meelopen en dan zomaar door de hurken: nee.

Dus moest ik maar met ‘m naar buiten bij de kliniek, waarna hij direct een berg deponeerde van ongehoorde afmetingen. Met de rook die er af kwam, was het ongeveer de vierde vulkaan op het eiand. Maarrrrrr.....mèt het plastic.
Zodat wij, na het afgeven van vele munten, mèt een hele magere maar ook erg blije hond naar huis mochten. Inmiddels is-ie al weer bijna op zijn oude gewicht ook, gelukkig.

En veel minder leuk: Robrecht is weer terug naar Australië. Jammer, we hebben het erg gezellig gehad met hem – maar voorlopig dus weer even niet meer. Het is stil in huis, zonder zijn gitaarspel en gebeuk op het drumstel.
Vorige week nog bezoek gehad van Peter en Irma: ze waren met een paar familieleden van Irma (een paar, dat is ongeveer twintig bij Indonesische families) met een gehuurde bus van Jakarta naar Bali gereden. Ritje van 36 uur. En kwamen met Reggy, Mike en Jennifer ook nog even bij ons langs. Ontzettend leuk om ze weer eens te zien en te spreken - en daarom ook te kort ;-).
Wie er ook waren: (vanavond gaan ze terug naar Nederland, och arme) Simone en Mirko. Wat heeft geleid tot twee avonden enorm doorzakken en tot de ontdekking dat we daar toch niet meer zo tegen bestand zijn als vroeger – maar gezellig was het wèl!
Anyway. Elise is net met een taxi vertrokken naar Kuta, waar ze met een vriendin een middagje “hangin’ around” in Discovery Mall gaat doen. En straks alleen met een taxi terug. Ze worden groot...dinsdag wordt ze al 14.... 

4 opmerkingen:

Puck zei

Wat een opluchting dat het goed gaat met Django.Omdat ik er even niets van hoorde, vreesde ik al voor het ergste.
Elise kun je gerust alleen op pad sturen. Tenslotte heeft ze de bruine band Karate.Iemand die kwaad wil is nog niet jarig! Elise zelf trouwens wel. Grote meid wordt ze al.Kusjes!

David en Jolanda zei

Hai Luitjes,

Fijn om te lezen dat het met Django beter gaat!!!

Wat gezellig Peter en Irma en de hele koetoeboezoek op visite!!!
Nou wij nog!! hihi
Is het goed als wij ook de hele koetoeboezoek meenemen??? hahahaha

En Robrecht weer terug, ach jullie hebben er weer even van mogen genieten toch??
Jaja kleine meisjes worden groot!!!

Groetjes van de Smullies xx

David en Jolanda zei

Halloooooo,


Sorry wat laat, maar Elise alsnog van harte met je 14e verjaardag!!!!


Groetjes en hugs van de Smullies xx

hans willemsen zei

Het is wel erg lang rustig op Bali, of juist niet ! ??
Groetjes hans willemsen