zaterdag 14 november 2009

Het is nu zaterdag...

... en ik schrijf mijn tekst die je nu aan het lezen bent, tussen lege drankflessen; er ligt zand op tafel, half-opgegeten krentebroden op de stoelen, en er liggen nog 5 mensen diep te slapen. Dit is exclusief Yugo, die al heel lang wakker is omdat hij de toiletpot voor de zoveelste keer gebruikt om zijn maag oraal te legen. Met Pink Floyd op de achtergrond, lichte hoofdpijn, zonlicht en spaghetti als ontbijt om de kater weg te jagen, denken een x aantal mensen terug wat er die nacht van tevoren is gebeurt.

Wat is er precies gebeurt? Gisteren was er een feest in de Tav: 80's party. Welk thema het is, maakt eigenlijk geen **** uit, maar het is een goed excuus om te feesten. En aangezien de examens al lang voorbij zijn (een spreekwoordelijk eitje) kunnen we best een feestje bouwen. Dus, eerst vrienden bij ons thuis uitgenodigd, wat gedronken, wat gegeten (Yugo heeft Curry gemaakt), wat gedronken, wat jammen op de drie gitaren en de bass van Yugo, wat gedronken, funky kleren aangetrokken, wat gedronken en op weg naar de Tav.

In de Tav het gebruikelijke: drinken, feesten, zingen, brallen en drinken.

Daarna terug naar huis. Maar het was nog maar 1 uur 's nachts! Dus, de rest van het bier en andere drank weggedronken, en met wat muziek verder gefuift in de voortuin. Maar om 5 uur werd het licht, en na een korte ontmoeting met de postbode leek het ons misschien toch wel verstandig om maar te gaan slapen.

Nu? Karl heeft de nacht buiten doorgebracht. Niemand weet waarom. Luke, David en Yugo hebben samen 1 bed gedeeld, Cedric sliep op de bank, en ik sliep op de andere bank, omdat mijn bed in beslag was genomen door Tanya en Holly. De rest ging naar huis, en hebben het gehaald, godzijdank.

Tot zover, ik zal nog wat fotoos uploaden ter illustratie.

En vandaag is Michal jarig, dus hebben we weer eens iets te doen.
En terwijl ik de vorige zin schrijf, realiseer ik dat er alweer een jaar voorbij is. Verrek...










4 opmerkingen:

Hans zei

De familie Herfkens weet hoe je een feestje moet bouwen. Dit zit kennelijk in de genen. We zullen daar t.z.t. nog eens een diepgaande discussie over hebben.
Voor de rest, aspirine helpt.
Groetjes en tot ziens op 10 december in Sanur, Opa Hans

Peter zei

Ik ben blij dat er geen sikkepit klopt van dit snaakse verhaal. Die lege flessen hebben jullie natuurlijk uit een container gehaald en vervolgens hebben jullie olijkerds een decadent feestje gesimuleerd. De tekst daarbij is deksels briljant verzonnen maar gelukkig helemaal niet waarheidsgetrouw - ik weet zeker dat jullie een Halma- en Monopolywedstrijd hebben gehouden met ranja en prik als gezonde versnaperingen. Op de derde foto van boven zie ik zelfs een lege Cola Cola fles staan! We zijn erg blij dat je vrijdag weer naar Saainur komt rakker, lange wandelingen in de natuur zullen je wel weer op het Rechte Geestelijke Pad brengen. Dekselse rekel! Veel knufjes van je mammie en pappie.

Puck zei

Gezien je verhaal en de fotos kun je nog aardig een paar zinnen schrijven. Wat een brassss!! Ongelooflijk. Goed om te horen dat je je examens bent doorgekomen. Proficiat! Ook namens opa Dolf veel plezier gewenst in Perth en Bali.Groetjes en tot schrijfs. omaPuck.

Anoniem zei

Er staan wel weinig lege flessen Robrecht!! Je vader kon er meer van (haha). Verder goed om te lezen dat alles goed gaat. Geniet van je vrije tijd.

Joost