vrijdag 1 januari 2010

Nieuwjaarsduik


Voordat we beginnen: natuurlijk de beste wensen voor dit nieuw jaar, en dat het je veel geluk mag brengen.

En dan snel door naar het onderwerp. Ja, we hebben traditioneel ook dit jaar weer de barre elementen getrotseerd; we hebben het nieuwe jaar ingeluid door op 1 januari in het water te springen!

En niet alleen dat: om de uitdaging nog wat groter te maken heb ik het water extra koud gemaakt door er ijsblokjes in te gooien. Drie. Je kunt je voorstellen dat we aardig hebben staan bibberen van kou en angst vooraf, maar we hebben onszelf overwonnen en zijn er met zijn vieren tegelijkertijd in gesprongen. Brrrrr!




Ja, zoiets frist wel even op en dat mocht ook wel. Want het oude jaar hebben we heel erg leuk uitgeluid in het gezelschap van veel vrienden bij Martha en Leo thuis. Die hadden zich enorm uitgesloofd en dan kun je naturlijk geen “nee’ zeggen als je iets te eten en te drinken wordt aangeboden. Dat hebben we dan ook niet gedaan – geen enkele keer.


Omdat de terroristen waarvoor gewaarschuwd was zich hebben verontschuldigd met het bekende rijtje “sorry, vergeten, ceremonie, misschien morgen” bleef het verder rustig – de enige knallen waren van het vuurwerk en zo moet het ook.  Wel zijn we best wel heel laat naar bed gegaan dus net als iedereen zaten we nu met een wat katterig gevoel te kijken.



Tot die ijskoude duik in het water dan. Nu maar gauw aan een borrel. Hieronder staat de avond bij Martha en Leo nog eens als complete strip, dankzij Christiaan.



2 opmerkingen:

Puck zei

Selamat tahun baru!! De beste wensen aan allemaal.Leuk feestje was het ,hoor. En wat kranig van die nieuwjaarsduik.Gek dat ik jullie dat hier in Nederland of Belgie nooit heb zien doen.Maar de fotos zijn wel leuk.Maak er in ieder geval een geweldig jaar van! Dikke kus,Puck.

Shirley zei

Dag familie Herfkens,

jullie ook de allerbeste wensen voor 2010! Moge de beste dag van 2009 de slechtste dag van 2010 zijn (niet zelf verzonnen, van radio 538 gestolen!)
Gelukkig zijn het alleen de knallen geweest van de champagnekurken! Heel veel liefs en groeten uit een winterse wit Lommel X