woensdag 28 januari 2009

Een jaar lang weblog

Vandaag een jaar geleden hebben Steffie en Denise dit weblog vorm gegeven en opgestart. In februari en begin maart hebben we er drie weken lang veel aan gedaan, toen een paar maanden niet, vanaf juli weer wel. We zijn in dat jaar (eigenlijk dus in 8 maanden activiteit) in totaal 13.630 keer virtueel bezocht door mensen uit België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Italië, Spanje, de Verenigde Staten, Zwitserland, Chili, Argentinië, Brazilië, Maleisië, Indonesië, Singapore, Hong Kong, China, Nieuw Zeeland, Mexico, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, India, Cyprus, Griekenland en Turkije.

Da's best veel en dan krijg je van Google de vraag om advertenties op de site te accepteren, waarbij ze zelfs betalen als iemand daarop klikt. De wondere wereld van de internet-economie....

Dat is natuurlijk leuk, net zoals het leuk is om te schrijven “voor later”: er gebeurt zoveel dat je gewoon dingen vergeet en dan is zo’n dagboek toch wel handig.

Hoe gaan we verder? We hebben afgesproken dat zodra Arjuna verandert in Robbo, dus na zijn vertrek naar Australië, we het blog gaan gebruiken om elkaar op de hoogte te houden: een briefwisseling. Met dien verstande dat echt privé dingen (“mam, Sheila is zwanger, mijn geld is op en ik ben van de unief getrapt omdat ik zat te blowen tijdens college”) per e-mail gaan.

En omdat we ook wel snappen dat het niet interessant is voor de meesten om te lezen dat er wéér een muurtje overeind staat, gaan we waarschijnlijk een aparte site bijhouden voor de voortgang van de bouw. Ook omdat we het dan zelf ook een beetje kunnen scheiden van de rest van ons bestaan. Een link naar die site komt wel weer op het blog.

Geen opmerkingen: