zondag 21 december 2008

Countdown.....

Het zijn de laatste uren voor vertrek en zoals te doen gebruikelijk een beetje hectisch.

Gisteren hebben we (=Stef, Elise, Robrecht) de laatste inkopen gedaan en het meeste vast ingepakt, een English proficiency test gedaan (=Robrecht) die "a little egg" was volgens hem, pre-bouwoverleg gevoerd(=Peter, Dolf) en wat ICT-consultancy gepleegd (=Peter, Jos), afscheid genomen van een klein Hoekje van Holland (=Stef, Peter, Carin, Dolf), gegeten bij Ryoshi (=all&Jos).

Vandaag: Alex (relatie uit Singapore) komt langs, de Honda moet naar Ronny gebracht worden en de Toyota naar de bengkel van Wayan (krijgt een roll bar - kewl!), we gaan kleren pakken en om 1600 uur staat Gede op de stoep om ons naar het vliegveld te brengen. Tussendoor afscheid nemen van Nyoman, die vandaag op haar normaal vrije zondag komt werken, en alles doen wat er zo op het laatste moment nog opduikt.

En: gisteren kreeg Stef een SMS-je. Op de ringtone daarvan deed Elise een kunstje, dat we op Youtube hebben gezet. Hier is de link http://www.youtube.com/watch?v=Ev0IfnEpmKw

Vanavond om 1900 uur vliegen we naar Kuala Lumpur, vandaar vannacht naar Amsterdam. Dan op naar Oud-Turnhout voor een weerzien met de familie en vrienden, Kerst en Nieuwjaar.

De volgende update komt uit België. Tot dan!

Geen opmerkingen: