woensdag 24 februari 2010

Een marathon..

of: een tien kilometer schaatsen. Maar dan liever geen Sven Kramer heten; wat zal die jongen nu even een enorme hekel hebben aan zijn coach.

Maar wat we maar bedoelen te zeggen: het gaat allemaal niet snel met Chica. Vanmorgen was ze minder sterk dan gisteren, ze heeft weer koorts (39 graden ipv 38) en ze eet minder enthousiast. Vanmiddag komt de uitslag van haar laatste bloedtest, als haar witte bloedlichaampjes nog een te hoog niveau vertonen gaan we over op andere antibiotica.

En verder afwachten maar weer.

Vanavond komt Hans hier aan, hij heeft ook nog van alles voor haar verzorging bij zich (waaronder Vitamine K1!!) en met Robrecht zijn we druk in de weer om die Caniplas hier te krijgen. Gisteravond nog met hem geSkypet toen ik van Chica terugkwam, het gaat ons wel lukken.

Elise is maandag en dinsdag trouwens ziek thuis gebleven, maar vandaag weer naar school gegaan. Ook die andere kleine, Sari, barst van de energie en rent rondjes - die zal vanavond helemaal blij zijn.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Keep our fingers crossed!

@Hans, goed dat je daar bent. Is de Senior Coach ook aanwezig en daar worden de honden blij van!!

Joost

Peter zei

Het updaten van het blog lukt om een of andere reden niet dus dan maar zo:

Chica heeft koorts, is erg verzwakt door een infectie. Ze krijgt daarvoor andere antibiotica, de laatste bloedtest gaf 200% van de normale concentratie aan witte bloedlichaampjes.

Het goede nieuws: voor het eerst heeft ze zelf haar PCV laten stijgen: van 15 naar 17. Op naar de 50!