vrijdag 26 februari 2010

Feest!



...het is nu aan de gang, het feestje van Elise.  Zometeen gooien we wat live beelden op het net. Het hele zootje ligt nu in het zwembad dat vanmorgen door onze nieuwe poolboy (hij heet Peter) in prima staat is gebracht. Ik neem aan morgen weer opnieuw, een extra container zoutzuur staat al klaar.

En nog meer feest: met Chica gaat het langzamerhand ook beter. Wel weer een klein beetje verhoging, maar ze eet goed, blaft wanneer ze naar buiten moet om haar behoeften te doen (dat gaat nog wel heel moeizaam) en heel belangrijk: ze reageert ook weer veel actiever. Niet alleen met haar ogen reageren, maar met haar hele kop, als je tegen haar praat. Terwijl ze er een paar dagen geleden toch bijna geweest was.....

Vanmiddag at ze een broodje kaas, een broodje vlees (daar heb ik maar de sambal niet bij gedaan) en lamsvlees. Mag ook wel, er moeten nog wat kilootjes bij.

Ik ga aan de frikandellen. We zullen er een paar voor Chica bewaren en morgen meenemen.

3 opmerkingen:

Puck zei

Leuk feest, Mooie tuin, lekker zwembad, prachtig weer. Chica oogt ook wat levendiger. Hier: druilerig weer, grouw en grijs en hooguit 9gr.

Giacomo en Shirley zei

hoi hoi, wat ontzettend vervelend geweest met Chica, vreselijk. Hopelijk wordt ze helemaal de oude. Hebben de rest van het verhaal net gelezen, we waren een weekje weg geweest. Heeft het zolang geduurd voor ze er is en dan maken jullie dit mee. Mijn hondjes zeggen waf waf waf. Veel beterschap voor Chica!
Liefs,
Giacomo en Shirley

Dniez zei

Ik ben echt blij te horen dat Chica een beetje opknapt! Dat was serieus schrikken, he?! Groetjes voor Hans en ook Jos succes met het bouwproject!