woensdag 17 februari 2010

Woensdag - hondendag

Chica hebben we vanochtend opgezocht. Zeheeft weer koorts; vannacht 40,4 graden, ze heeft een koude handdoek om gekregen. Vanmorgen was de koorts iets gezakt, maar 39,7 is nog steeds veel te hoog. Ze houdt haar eten niet binnen en plast nog steeds bloed. Zometeen krijgen we de uitslag van het nieren-onderzoek - het kan zijn dat die door het gif zijn aangetast, het aanhoudende bloed en overgeven duiden daar op.

Met Sari gaat het redelijk goed, maar haar wond is toch behoorlijk diep. We nemen haar maar weer eens mee naar de dokter dadelijk...


....en daar ben ik nu van terug. Het goede nieuws: Chica heeft geplast waar ik bij was en voor het eerst zat daar geen bloed meer in. En ze heeft wat eten binnengehouden (hoewel het vlees er nog steeds dwangmatig in moet en Chica, zoals ze daar nu ook weten, heeeeeeel slim is in het net doen of ze slikt en het eten dan toch uit haar mondhoek laten vallen).

Verder is Sari boos. Op bijgaande foto zie je waarom. Ze heeft die kap om omdat ze niet aan haar wondjes mag likken. Daar treedt nu necrosis in op, we moeten twee keer per dag ontsmetten en een zalfje smeren - naast de antibiotica en de pillen die ze te slikken krijgt.

Op de tweede foto zie je de wondjes; het lijkt er op dat ze twee keer is gebeten door iets met giftanden. Een slang, misschien?

Geen opmerkingen: