maandag 29 maart 2010

Django


Django, tot vanmiddag 3 uur Gunner genaamd. De afspraak zaterdag met Wayan, zijn eigenaar, was niet voor niets - Wayan heeft geld nodig en moet Gunner verkopen. Omdat ik met Wayan had afgesproken een Rottweiler te kopen in juni, belde hij met de vraag of het wat eerder kon en of de pup wat ouder mocht zijn -  kortom: Gunner.

Daar waren we snel uit, want Gunner was bevriend met Sari en Chica. Stef en ik hebben intensief SMS contact gehad en besloten dat zijn naam wel anders moet: Django, naar Django Reinhardt van Hot Club De France. Het lijkt (hopen we) genoeg op zijn oude naam om snel te wennen.

Ik heb 'm vanmiddag opgehaald, van een eigenaar die uiteraard niet blij was dat hij zijn hond kwijt is. Maar aan de andere kant: hij weet waar hij terecht komt.

Een vervanging van Chica kan hij niet worden, Chica was uniek. Maar dat zijn alle honden. En mensen.

Django dus, is reuze speels, vriendelijk en gek op Sari - en andersom. Het is een circus nu bij ons; twee hele blije hondjes. Meer foto's volgen.

2 opmerkingen:

Puck zei

Proficiat met de nieuwe aanwinst.Leuke naam: Django. Is hij ook zo muzikaal? Veel plezier ermee.
Wij zitten gezellig met z'n viertjes in Eersel.Het moet voor Stef en Elise erg wennen zijn in zo'n klein hutje als de onze.Maar met Pasen gaan we iets leuks doen met z'n allen.Jullie nog veel plezier gewenst zonder de vrouw en dochter des huizes.Groeten,P.

David en Jolanda zei

Hai Remi, ziet er gezellig uit!!!
Dinsdag komen Stef en Elise gezellig bij ons eten.
Ik zal wel mijn best moeten doen met koken, want Stef is een kookprinses!!
We verheugen ons wel erop dat we Stef en Elise weer gaan zien!!

Greetsss en enjoy!!
David en Jojo