zaterdag 13 maart 2010

De Bertanja's, Beesten en Biljarten


Vanmorgen zijn we laat opgestaan, het was al bijna 9 uur. De reden: gisteravond voor het eerst sinds lange tijd op stap geweest.

En dat begon al vroeg: om vijf uur begon het verjaardagsfeest van de Bertanja's, Bert en Anja uit Siyut (zie hierboven). Een borrel bij Hoek van  Holland, gevolgd door een diner bij Kasuma. Beide dus op het strand, we waren met ruim dertig mensen en het was er erg gezellig.

Zó gezellig, dat we bij thuiskomst besloten om nog maar geen eind aan de avond te maken dus rond 23 uur reisden we af naar Angel’s. Daar vertrok net de politie, die met 20 man sterk drie flessen drank in beslag kwamen nemen. Het loopt tegen Nyepi, de collecte-machine maakt weer overuren.

Nyepi....en dus ook Ogoh Ogoh. De mooiste wagens maar ook de afschuwelijkste monsters zijn deze dagen te bewonderen op de straten van Bali. Een paar voorbeelden van al het moois en lelijks dat te zien is, hebben we hier bij gezet. Iedere gelijkenis met bestaande personen berust op toeval.
Desalniettemin: Angel’s, biljarten bij On-On, nog een laatste drankjes bij TKS en naar huis. Vanmorgen niet helemaal okselfris, en we (twee Peters, één Tiny) gaan zometeen naar Uluwatu. De hitte daar zal ons opbreken...

Steffie niet, die gaat Elise naar een feestje brengen en Hans is bezig met de opvoeding van Sari.


1 opmerking:

Puck zei

Leuk en gezellig! Ik begin weer Bali-neigingen te krijgen.
Tjuus! P.