zaterdag 15 november 2008

Hij is er!

Onze auto dus. Helemaal heel, gepoetst en keigaaf. Met een stereo erin waarmee je een gemiddelde rave party van geluid kunt voorzien, vet kewle wielen en banden, een geweldig motorgeluid (4,2 liter en zes cilinders in lijn, dat wil wel) en dito benzineverbruik (1 op 4 hebben ze ons uitgelegd, zonder muziek – 1 op 3 met). Als ik er niet in hoef te rijden, is-ie helemaal te gek.

Toen we hem ophaalden heeft Stef ‘m naar de benzinepomp gereden op de Bypass en daar hebben ze hem vol gegooid. Na een minuut of vijf ben ik eens onder de auto gaan kijken of er een benzineplas stond, maar nee hoor. Na nog wat extra tijd was het zo ver. 88 liter, dank u wel. Zoveel heb ik in 4 maanden nog niet in de motor verstookt, dit zal neem ik aan in een week op zijn.

Voordeel is wel, dat 88 liter maar 35 Euro kost.

Maar goed: na het tanken is Stef naar de parkeerplaats bij Jalan Mertasari gereden en toen moest ik achter het stuur. Eerst even oefenen, daarna terug naar huis. Langs Pacific World, waar ik de vorige keer twee auto’s had opgevouwen (zie 4 oktober).

En er stonden er wéér twee te wachten! Stapvoets, hartslag 200, ben ik er langs gekropen. En door naar huis, de smalle binnendoor route waar natuurlijk ook tegenliggers waren. Maar het is gelukt!

In de loop van de komende weken hoop ik van mijn traumaatje af te komen. Stef rijdt (natuurlijk) als een scheermes met deze auto, in een vorig leven is ze waarschijnlijk vrachtwagenchauffeur geweest.

Verder? Verder heeft onze Rob een domper opgelopen, want hij is niet toegelaten op de universiteit van zijn keuze. We vinden dat natuurlijk enorm rot voor hem. Omdat hij (zie zijn eerdere bijdragen) weigerde om over alternatieven na te denken vooraf, moet hij dat nu gaan doen. Heel erg laat, we hopen er het beste van – maar in ieder geval heeft hij nu drie andere universiteiten benaderd, dus wie weet. Hij komt binnenkort wel in de lucht hier met een toelichting; voorlopig heeft hij het ook nog druk met upacara’s, zoals je ziet.











En de Arbowet bestaat hier niet. Zie bijgaande fotoos; deze man heeft nog vriendelijk naar Steffie teruggezwaaid toen ze hem in haar naakte niksje vanuit de badkamer bezig zag met het verwijderen van kokosnoten.


Tenslotte nog een action pic van Elise, bezig met haar kilometer sponsor-zwemmen. Ze heeft er dik een half miljoen (rupiah hoor) mee opgehaald, dat is maarliefst 3,5 cent per meter; in totaal goed voor 100 goede warme maaltijden, bijvoorbeeld.

Overigens is de bewaking van haar school nog zwaarder geworden na de executie van de 3 terroristen die de bom in Kuta hebben geplaatst. Net als bij de hotels etc. Geeft toch wel een prettig gevoel....

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve luitjes, normaal koop ik nooooit een panorama. Maar nu wel, want jullie staan erin met de weblog. Gaaf,man! Op de couver een zeer luchtig geklede juf en de vette tekst: "Wie stopt dat schorem?"(slaat op de k..marokaantjes).Maar het blad kost deze week slechts 2E,dus het kan eraf. Robrecht, balen,jongen. Maar gewoon verder kijken.Het moet gewoon lukken.Veel succes. En jullie nog proficiat met de "nieuwe" bolide. Mooi! Pelhan-pelahan,ja Peter.Nou,doei,Puck.

Anoniem zei

Gave koets,Peer,
En nou maar heel zien te houden.
Is 'íe gepantserd? Je zou het haast zeggen.Even een .50 erop en je kunt naar Uruzgan.
Sneu voor Robrecht, maar het zat er wel een beetje in. Maar goed,zoals we bij Honeywell zeiden, There are no difficulties, only opportunities. Wie weet wat er nog voor hem in het vat zit.
Groetjes voor allemaal, ook die kokosnoten klopper.Pa

Anoniem zei

Elise, je bent een kanjer, meid.
Kei gaaf! Een kilometer zwemmen is heel wat. Wij zijn super trots op jou. Je school-rapport was ook al zo goed. Ga zo door, meisje.
Dikke kus van opa en oma.tot de volgende keer.

Anoniem zei

Jammer Ari!
Maaaaarrrr jammer is relatief. ik zeg altijd, nieuwe kansen nieuwe prijzen, en jou kennende gaat het allemaal goed komen.
Net als je neef Stan, die zit in een lekkere vibe wat school betreft. Heeft even geduurd maar gaat nu als een speer.
Alle vertrouwen.

Keep it up!

By the way: inmiddels heb ik vele mooie dames aan jou zijde mogen bewonderen .... euh ... welke is nu ehhh.... Enfin ik vraag het wel op Hyves ;-)


Nonkel Miehiel

Anoniem zei

Haihai luitjes,

Tjongejonge wat een gave auto, echt super vet!!!
Maar goed dat de benzine daar niet zo duur is!!!
Wel jammer Arjuna, maar jouw kennende, jij komt er wel!!
Zo aan de foto te zien gaat Elise als een speer!! Knap hoor!!

Gr. de Smullies en de doggies xx