zondag 15 februari 2009

Er is er één jarig.....




En dat is Elise. Gefeliciteerd met je 12e verjaardag meid!

Vanmorgen vroeg hebben we voor haar gezongen en heeft ze de cadeautjes van Robrecht (mooie kettingen met een draak en een doodshoofd, helemaal Elise), van Winda (meisjesdingen waar ik de naam niet van weet) en van ons (kewle stereo voor op haar nieuwe kamer, waar ze haar iPod bovenop kan inpluggen) in ontvangst genomen.

Vervolgens zijn Stef en ik de verjaardagstaart gaan ophalen die Stef in Denpasar had besteld – en wàt voor een taart.......Sponge Bob en zijn vrienden!

Ontbijten met Jos in Batujimbar, thuis taart eten (en zoet, zòet....onze tanden verkleurden blauw en groen, klik rustig de foto van Jos even aan om te zien hoe erg) en 's middags vrij. Rammstein schalt uit de boxen. 's Avonds zijn we naar The Village gegaan, waar Elise door het personeel verrast werd met nòg een taart. En, als het lukt: woensdag gaat ze het vieren in Kuta Waterboom met haar vriendinnen.



4 opmerkingen:

Mark zei

G E F E L I C I T A A R T!

Mark

Anoniem zei

Ik kan me vorig jaar nog herinneren. Toen zagen we een movie opgenomen in Bali van 3 wat oudere mannen die jou feliciteerde met je 11e verjaardag.
Nu sta jij met je brede grijns op de foto met een taart in Bali (nee, niet je moeder...).
Gefeliciteerd meiske, geniet er van.
en groetjes van ons allen.

Miehieltje

Anoniem zei

Ooooh Elise! Een Spongebob-taart!!! Helemaal geweldig istie! Hopelijk heb je een fijne dag gehad! Je kadootje van ons moet nog even wachten, maar heb je de verjaardagskaart al ontvangen? Lang vantevoren al op de bus gedaan...maarja. 12 jaar en 1 dag ben je nu. Hoe voelt dat nou? Ga je nog een feestje geven met nieuwe vriendjes/vriendinnetjes? Allemaal vragen...
Salomee is vandaag op zeeklassen gegaan. Daar krijg je ook nog de felicitaartjes van.

Veel plezier en dikke kussen van ons!

Anoniem zei

Hai Elise,

Allereerst sorrysorrysorry!!!!
Maar alsnog van harte met je 12e verjaardag alweer!!!
En paps en mams ook van harte met jullie dochter!!!!
Je zult vast een heeeele fijne dag hebben gehad!!!
Nogmaals SORRY!!

Groetjes en een extra dikke knuffel!!!
David, Jolanda, Aaron en een dikke knuffel van Chica!!! XXXX