donderdag 19 maart 2009

Ik heb een huis!

Met een beetje uitleg:

We (Yugo en ik) gingen bij een agentschap informeren over een huis waar we ons voor aangemeld hadden. Goede prijs, drie slaapkamers, dicht bij de UWA, winkels, etc.
Helaas,...Het werd uitverhuurd aan iemand anders omdat die er meer voor wilde betalen.

Dat wil niet zeggen dat onze aanmeldingen niks waard waren; de property manager vertelde ons dat wij zeer verantwoordelijk leken (lach niet) en dat we eens naar een ander huis moesten kijken. Diezelfde dag.

Dus wij naar dat adres; In dezelfde straat als de vorige, dus de locatie was goed. Eenmaal binnen waren wij heel erg onder de indruk. De keuken en de badkamer waren helemaal gerenoveerd voor de vorige huurder vertrok, dus alles was voor simpele studentjes luxe te over. 2 slaapkamers weliswaar, maar de ingebouwde digitale klok in de spiegel van de badkamer maakt alles goed.
De prijs is iets hoger, maar nog goed te doen. Ik trek er waarschijnlijk dit weekend in.

Het is ongemeubiliseerd, dat wil ook zeggen dat er nog geen internet connectie is. Dus zullen de foto's helaas nog even moeten wachten, maar ik houd jullie op de hoogte.

3 opmerkingen:

Peter zei

Gefeliciteerd Rob! All good comes to those who wait - but it comes faster to those who grab destiny by its throat en tell it to get a f---ing move on!

We zijn uiteraard erg benieuwd naar de fotoos, maar we kunnen wel wachten. Mail je ons je nieuwe adres?

Succes met verhuizen en groeten van ons allemaal.

Anoniem zei

Goed zo,Robrecht. Fijn dat alles nu geregeld is. Knap gedaan hoor, zo in je eentje in down-under.Is Yugo wel een aardige jongen? Ik denk het wel, he.Moeten jullie nu zelf gaan koken? Ook wel leuk toch.Veel plezier met alles en groetjes van oma.

Anoniem zei

Proficiat Roberecht!!! Super en succes met de verhuizing!!!

Greetzzzz Smullies en doggies xxx