vrijdag 6 maart 2009

Ze zijn er!

Gisteren aangekomen na een lange reis via Kuala Lumpur: Puck en Dolf, die blijven tot de 28e.

En om maar meteen door te pakken: Puck viert vandaag haar 39e verjaardag, waarmee we haar natuurlijk van harte feliciteren. Vanmorgen gezamenlijk naar Batujimbar geweest, geluncht met Robrechts favoriet: nasi bungkus en vanavond gaan we naar een restaurantje aan het strand om lekker te eten en misschien nog iets te drinken ook op haar gezondheid.

De beide echtelieden hebben nu siesta, wat Spaans is voor "jetlag uitslapen" en zometeen gaan ze (weten ze nog niet) Skypen met Robrecht, die het heel erg naar zijn zin heeft in Perth.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk leuk.
Maak er een leuke dag van!

groetjes vanuit het koude Eindhoven.

Michiel

Anoniem zei

Veel liefs en felicitaties, Puck! Dat er nog vele jaren mogen komen... in tevredenheid en zo ;-)
X ook voor (O)pa

Blij dat jullie goed zijn aangekomen!

Skypen met Rob: Dat willen wij ook!!

Anoniem zei

Inderdaad,we zijn er.Incusief de jetlag.Maar smiddags op het strand in een tentje gezeten, waar we steeds meer tafels moesten bijschuiven voor de vrienden en bekenden van Stef en Peter, die aan kwamen lopen. Gezellig. En we hebben zaaalig gegeten. Echt iets voor jullie, Michiel en Denise.Nasi bungkus(rijst met lekkere kip en groenten uit een papiertje en s'avonds aan het strand super lekkere pepesan,enz.Kortom alles in orde.Zijn jullie nog niet jaloers? Oke tot de volgende keer. Doei.Mam.

Anoniem zei

Puck alsnog van harte!!!
Dolf ook proficiat,Stef proficiat met je moeder, Peter met je schoonmoeder en Elise met je oma!!
Zo hebben we ze nou allemaal gehad???!!! hihi
Dolf en Puck geniet van de vakantie, veel plezier en......ja wij zijn jaloers!!!!

Groetjessss de Smullies en de doggies xxx

Anoniem zei

Hallo Puck.

Een beetje te laat maar nog gefeliciteerd met je verjaardag.Doe Dolf en de rest van de familie de groeten,en een hele fijne vakantie.

Groetjes van Puk en Nel

Anoniem zei

Puk en Nel, hartstikke leuk,dat jullie gereageert hebben en bedankt voor de felicitaties. Dat wij het hier naar onze zin hebben is geen wonder. Bali is echt een aanrader. Verder met jullie alles goed? Hopelijk zien wij elkaar gauw weer eens. Groeten, ook van Dolf, Puck.