zondag 14 juni 2009

Komen en gaan


Zondag – hier zitten we traditioneel bij Batujimbar, ontbijten en afscheid nemen van Moniek en Wim. Na een paar weken Bali zit het er voor hun weer op hier, helaas. Jammer, want we hebben veel plezier met ze gehad – maar misschien volgend jaar weer?

Zoals we vorig jaar hier tenslotte zaten met Sonja en Gerard, die er nu ook weer zijn. Eergisteren hebben ze bij ons gelogeerd, om gisteren te vertrekken naar Legian. Maar omdat ze hier een week of zeven blijven, gaan we daar nog wel wat meer van zien...


In ieder geval hebben we met zijn allen (inclusief een uitgejetlagde Jos) vrijdagavond bij Bonsaï gezeten waar het erg gezellig was. En laat werd.

En verder domineert nu de verhuizing even ons bestaan. Wij zijn druk, Elise kan niet wachten – ze heeft zelfs haar geplande trip met haar vrienden, de tweeling Mat(thew) en Mit(chell) naar Kuta van maandag uitgesteld.

1 opmerking:

Hans zei

En dan komt Robrecht thuis in een nieuw huis. Zal voor hem ook wel weer even wennen zijn.
Jos was hier nog even langs gekomen,die was blij dat hij weer naar huis kon, doe hem de groeten.
Ik wens jullie sterkte, zo te zien zitten jullie weer lekker in de rommel, maar dan is het voor de komende paar jaar waarschijnljk wel even rustig. Alhoewel ....
Groetjes van Opa Hans en Laika