dinsdag 19 februari 2008

En.......we hebben een huis!




Jawel, de kogel is door de kerk. We hebben er een klap op gegeven. We zijn er uit. Het is een deal. Rond. Voor elkaar. Voor ze in België “we hebben een nieuw kabinet” kunnen zeggen, is hier een historische doorbraak bereikt. Een grote stap voor ons, een verwaarloosbaar kleine voor de mensheid. Nu is er geen houden meer aan, de teerling is geworpen en de Rubicon overgestoken. Alle weerstand is zinloos en alles wat u verder zegt kan en zal tegen u worden gebruikt. Tweede kopje koffie gratis en als u nù bestelt krijgt u er een gratis instructievideo en navulflacon bij.

Kortom: als je het nog niet begrepen had, vandaag zijn Yanthi en ik het telefonisch eens geworden. Vanaf 1 juli hebben we een huis ter beschikking met een slaapkamer. Of eigenlijk: zeven slaapkamers. Zeven? Ja. 7. Ik wist niet dat het bestond hier, Yanthi ook niet maar na even goed op het bureau te hebben gezocht vond ze er één in een hoekje; het stond tussen de perforator en de nietmachine. Vandaar.

Had ik al verteld dat het ook zeven badkamers heeft?

En een aparte televisiekamer?

En dat de woonkamer glazen draai-puien heeft zodat deze normaal open ruimte kan worden afgesloten en gekoeld in de echt heel warme periode? Net zoals alle slaapkamers AC hebben?

Het zwembad en de bale benong (=luie mensen opslagplaats: platform met kussens en matrassen onder een afdak, lekker voor de siësta) zijn natuurlijk wel aanwezig maar niet de moeite van het vermelden waard (decadente gaap).


Maar de jacuzzi is dan wel weer leuk.
Enig nadeel: het staat op een villacomplex waar expats zitten, daarom wel met security en zo – niet echt Bali dus. Maar als uitvalsbasis voor het eerste jaar perfect, niet ver van Elise’s school en vlak bij het strand.

Ik ben tevreden. Op naar Singapore.

4 opmerkingen:

Inge zei

served by a dull moment at work
nog nooit zo interessant geweest ( the dull moment )

een dubbele proficiat !

voor de blog , maar natuurlijk ook de woning !

komen zeker nog eens piepen

Inge en Jasper
x

Anoniem zei

OOOOOOoooohh! Wat een mooi huis!!!! Het is jullie gegund, hoor! ben zeer blij! Proficiat, hé!

Mark zei

Vet koel! Zeuven kamers! Met bad! En zwembad. En draaipui! Gefeliciteerd luitjes!

Carin zei

Wat hebben jullie Herfkens een leuke site zeg!
Ik heb vanmorgen om 5 uur wel een uur zitten lezen.
Carin vond hem door in Google Dolf en Carin Bali in te tikken.
Ik heb hem gebookmarkt zodat ik jullie kan volgen..
Een vraagje:
Wie is die andere Dolf?
Groetjes van deze Dolf.