maandag 28 juli 2008

De 1000ste....en vrijheid!

Cryptische titel, niet?

De reden: zondagavond om 23:18 mochten we de duizendste unieke bezoeker op ons weblog verwelkomen; met een gemiddelde van 2,94 views per bezoeker naderen we dan ook de 3000 'hits'.

Wie die duizendste was weten we niet: maar als jij om die tijd op een Windows XP PC met Explorer 6.0 vanuit Nederland ons log bezocht, was jij het waarschijnlijk.

Naast Nederland krijgen we overigens bezoek uit België, Indonesië, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Spanje, de Verenigde Staten en Australië.

En dat vinden we, eerlijk is eerlijk, best leuk.

Omdat we het omslachtig vinden om reacties te moeten "goedkeuren", het zelf ook vervelend vinden om dagen te moeten wachten voor je je eigen posting eens terugvindt, het reageren op elkaar daarom moeilijk wordt, kortom: volwassen mensen met vrijheid kunnen omgaan, is de moderatiemodus vanaf dit moment uitgeschakeld. Je reactie staat dus direct op het log.

Als (en met) dank voor het willen lezen van onze schrijfsels.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Peter en ik waren een keer in de USA en toen *Censured by moderator* en daar hebben we nog vaak om moeten lachen........

Peter zei

Ja...en de moderator van die mevrouw in de vertreklounge van Dulles/Washington lette even wat minder goed op...herinner je je de kranten daarna nog?

Anoniem zei

Zeg, Peter, als ik de 2000ste ben, kan ik dan een reis naar Bali winnen? Ja toch zeker?
Puck.