vrijdag 25 juli 2008

ON LINE!!

Ja, ik moet wat (maar zeker niet alles) terugnemen van mijn teksten gisteren over onze internet-expert want inmiddels zijn we in het bezit van een deels werkende router en werkt Harry’s telefoon ook perfect op dit netwerk.

Over het hoe en wat zullen we nu op dit voor ons late tijdstip niet uitweiden, maar het werkt!

We zijn dus belbaar op het 014-nummer – maar liever niet na 17.00 uur Belgische tijd. Want we gaan hier om 23.00 uur onze tijd wel meestal slapen.

En nu kunnen we dus ook makkelijker antwoorden op vragen op het blog, enzovoort enzovoort. Want er zijn twee laptops en binnenkort drie in het netwerk en zo.

En verder was het vandaag een, laat ons zeggen, weer licht enerverend gebeuren. Morgen meer. Namens ons allemaal: knuffels.

1 opmerking:

Anoniem zei

We schrijven zomer 2008. Het water komt hier met bakken naar beneden en inmiddels ook hagelstenen ter grootte van zoals ze behoren te zijn. De bliksem slaat links en rechts hier rondom het huis in maar we zijn nog steeds ONLINE!! Leuk om te lezen hoe het jullie daar vergaat. Ben inmiddels verhuisd van Heusden naar Vierlingsbeek, een vlek op de kaart tussen Nijmegen en Venlo. Binnenkort ´praten´ we wel even bij. Harry S.