maandag 21 juli 2008

....en lui dat we worden...

Zondag: ontbijten bij Batujimbar want wij zijn niet zo van de vaste routines. Leuk mensen kijken. Kort weerzien met Bert en Anneke (zij waren er met een ander gezelschap), we hebben afgesproken deze week te bellen en bij te praten.

Verder zwemmen, lezen, koken (Stef), beetje kaarten. En we hebben wat DVD’s gekocht: 3 seizoenen Soprano’s (alleen de eerste hadden ze niet ^&&(@#F dus die moet ik nog in Kuta zien te scoren), Sponge Bob Action Movie en Johnny English (Rowan Atkinson). In totaal 14 DVD’s, dus voor 8 Euro kunnen we wel weer even vooruit. Ook, omdat we de series Gooische Vrouwen van Stef op rantsoen hebben: 1 aflevering per week.

Robrecht heeft een rugzak en een kompas aangeschaft voor zijn rondje Bali; hij is vast van plan om dat zo veel mogelijk lopend (stappend op zijn Vlaams) te doen. Respect als hij dat voor elkaar krijgt!

Vandaag (maandag) heeft Jos Yati gebracht; Stef is samen met Yati en Nyoman wezen shoppen voor het eten want Horst en Milly komen hier vanavond eten (en Jos natuurlijk). En Yati en Nyoman koken; Stef dus *niet*. Apart gezicht, net zoiets als een voetballer op de tribune.

Verder heeft Nyoman de pura gerenoveerd; dat ziet er toch een stuk beter uit? Nu nog hopen dat de goden zorgen voor een snelle internet-connectie, maar daar heb ik een hard hoofd in – drie uur geleden zou de installateur er zijn en we hebben nog niemand gezien.

Maar ach: het is mooi weer (en naar we begrijpen in Europa niet) dus wat boeit het? Zwemmen dan maar. En luisteren naar Robrecht, die Shakespeare aan het instuderen is voor zijn toelatingsexamen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo luitjes (hier eindelijk een berichtje van de Smullies!!!) zo te lezen gaat het allemaal goed met jullie, natuurlijk moet er aan het een en ander gewend raken maar dat komt, hoe langer het verblijf hoe meer je aan alles gewend raakt, en dat zal zeker niet onaangenaam zijn!!!!! Zo te lezen is Robrecht al goed bezig met zijn voorbereidingen, wij zijn benieuwd of hij het ook allemaal in het vlaams voor elkaar krijgt!!! (hihi) Fijn om lezen dat de vorderingen voor Chica positief zijn, we kunnen ons voorstellen dat jullie haar missen!! Ze doet het hier goed, met Aaron is het op en af, maar ja wat wil je met zo'n leeftijd!! En voorderest is het met ons goed alleen het K..weer!!!! (typisch Nederland)Luitjens wij gaan elkaar gauw weer mailen!!! groetjes en dikke knuffels David, Jolanda, Aaron en Chica!!xxx

Peter zei

Nog bedankt voor de verjaardagskaart schatten! Hij is vandaag (woensdag de 23e) binnen gekomen.

ja, alles gaat hier heel snel......